28.6.2009

Johan oli markkinat!


Kiirettä piti viikonlopun, mutta saimme paljon uusia tuttavuuksia; käyntikortit kävivät kauppansa ja kankaatkin toki. Keli oli markkinakeliksi vähän turhankin lämmin, mutta en valita, sillä kesällä pitääkin olla lämmin. Ihmiset olivat iloisella kesämielellä. Ja siellä näkee sellaisiakin ihmisiä, joita ei ole nähnyt esim. 10 vuoteen. Markkinoilla myyminen ei ole helppoa työtä, hatunnosto kaikille markkina- ja torimyyjille! Kiitokset avusta: meidän isä-papalle, Jounille, Jukka-aviomiehelleni, Reijo-appiukolleni, Hannes (14-v;) -serkulle, Topias-kummipojalleni ja tietenkin Kati-siskolle! Unohtuikohan joku. Melkein koko suku saatiin markkinatouhuun mukaan. Suku on paras:)
Nyt sitten tuon jo keskiviikkona umpeen menneen arvonnan voittaja: se lukee tuossa Samuli-poikani kädessä. Eli metrin kangasta kaupastamme voitti nimimerkki vende onneksi olkoon!
Laitamme sinulle postia, kuinka saat kankaasi. Uusi arvonta tulee varmaan jo huomenna nimittäin kaikkien markkinoilla kyselyihin vastanneiuden kesken arvotaan useampi kangaspaketti. Kangaspaketit arvotaan erikseen Saarijärven ja Wilma-markkinoiden vastaajien kesken. Voittajien nimet julkaistaan kotisivujen puolella Ajankohtaista -sivulla. Mutta tänne bloginkin puolelle aiomme jatkossa keksiä arvontajuttuja tai muuta kivaa. Mutta nyt nukkumaan, että huomenna jaksaa pestä mattoja. Kotihommia välillä.

-SP-

EDIT: No todellakin unohtui, Satu! Kukas meidän kanssa seisoskeli helteessä lähes koko päivän Saarijävellä??? Hyi sua, unohdit meidän luottopiian!!! KIITOKSET siis sinullekin Teija=)=)=)
Mitenkähän me pärjätään kahdestaan, kun nyt meitä oli auttamassa NOIN iso sakki?? Aloittelijoiden touhua... Kyllä me tästä rutinoidutaan ja opitaan se peräkärryperuuttelu (kai).
-KL-

HUI KAUHEAA, niin pääs unohtumaan. Mennee väsymyksen piikkiin, toivottavasti Teija:))
Ja muistin samalla, että apuna oli myös Sanna, joka hoiti lapsiani perjantai aamupäivän. Joten kyllä meille tästä pitkä "lasku" lankeaa.
-nolo-sp-

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea blogillenne; olin jo tuhannes kävijä...eli paljon väkeä on liikkunut myös täällä "blogimarkkinoilla"! Ja kiitos viimeisestä!Tuulai