17.6.2009

Juhannusverhot ja ARVONTA=)Sain yhden tavoitteen täyteen juhannukseen mennessä: pestyä yläkerran ikkunat ja ommeltua kuistin verhot. On se ihana puoli tässä kangaskauppiaana, että saa ihan omasta valikoimasta valita kankaan. Löytyi sopivaa sinistä meidän eteisen seinän alaosan kanssa tuosta siniset pelargoniat kukkakankaasta. Ja muutenkin mun lempparikankaita Room Sevenin mallistosta.

Tänään laittoivat naiset (Kati & Tepa) kankaita markkinoita varten valmiiksi, kun ollaan toi juhannuksen jälkeinen viikonvaihde 26.-27.6. pe-la Saarijärven markkinoilla ja Viitasaaren Wilma-markkinoilla. Toivottavasti on parempi keli! Myydään trikoota ja ulkoilupukukankaita alessa. Iso osa aiottiin ottaa kankaista mukaan, saas nähä paljonko jää kesäkankaita verkkokauppaan, mutta sittenpähän voidaan tilata uusia senkin edestä. Toivoisimmekin, teidän lukijoiden jättävän meille toiveita uusista hankinnoista: se mitä eniten toivotaan tilataan. Kauppa-ala on siitä ihmeellistä, että asiakas määrää aika pitkälti;)

Jättäkääkin muutenkin kommentteja rohkeasti, että tiedetään muustakin kuin laskurista, että kävijöitä on ollut. Täten lupaamme, että kaikkien kommenttinsa tähän tekstiin jättäneiden kesken arvotaan 1m toivomaasi kangasta verkkokaupastamme. Arvontaviestit pitää jättää 24.6. mennessä. Kangaskauppias kiittää ja niiaa ja poistuu vielä ompeleen, kamala villitys iskeny...
-SP-

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nätit on verhot, minustakin tuo on tosi kaunista kangasta! Mukavaa Juhannusta! t.Tuulai

-miu- kirjoitti...

Kangas kyllä kelpaisi, joten arvonnassa mukana!

Anonyymi kirjoitti...

Ok verhot. Silu

Anonyymi kirjoitti...

Kivat verhot. Joustofroteita toivoisin kauppaanne ja erityisesti turkoosin värisiä kankaita (pojille sopivia). :)
vende@luukku.com

Anonyymi kirjoitti...

Mukaan arvontaan! Ja lasten trikoo kankaita olisi mulla toiveina kauppaanne =)
Anniina