11.6.2009

Kesäheinä trampoliinilla
Kiirettä piti, en juossut ainoastaan Silvan perässä vaan piti juosta myös pilvien kanssa. Mutta olihan tuota aurinkoa sen verran, että sain muutaman kuvan näpsittyä. Silva päätti kuvauspaikaksi trampoliinin ja kuten tiedätte ei mallien oikuille parane laittaa vastaan. Ajatuksena on kehitellä mahdollisimaan yksinkertainen, mutta silti näyttävä mekko, joita voisimme ommella kankaistamme näytevaatteiksi.
Omista kangasvarastoista löytyi Stenzon sinipohjaista kukkakangasta, josta ompelin essumekon. Malli on yksinertainen kaavaltaan, vain yksi kaava etu ja takakappaletta varten ja olatkin on leikattu taitteelta. Toinen kaavaosa on helmapoimu, joka on suorakaitale. Pääntiestä tuli ensin liian pieni, kun ei tuo popliini yhtään jousta;). Löysin tätä ommellessa uudestaan saumurin rypytysjalan, joka toimi ihan mukavasti helman poimuttamiseen. Vyötäröllä on nurjalle ommeltu nauhakuja.Tämä on muuten samalla kaavalla toteutettu, mutta sivut on ommeltu kiinni ja satiininauhan sijasta on kuminauha. Kangas on Room Sevenin valkoista kukkakangasta, jota löytyy verkkokaupastamme. Tähän taisi tulla vähän liian suuri pääntie.

Olemme pähkäilleet siskon kanssa, kuinka laittaa yhdistelmäpakettimme myyntiin. Kuvasimme kankaita yhdessä hankkimiemme trikoiden kanssa. Mutta vaatii vielä pohdintaa ennen kuin pääset niitä katsastelemaan. Yritämme ratkoa ongelman pikaisesti. Alla pari kuvaa yhteensopivista kangasvaihtoehdoista.

-SP-

Ei kommentteja: