12.6.2009

Trikoot venyy ja paukkuu. (No, ei tietty oikeesti pauku)


Vielä kerkeän tämän vuorokauden puolella ilmoittamaan, että trikoita on ilmestynyt kauppaan. Katsoppas vaikka tästä näin napsauttamalla.

No, miltäs näytti?
Osa trikoista on kakkoslaatuista, mutta todella hyvää kakkoslaatuista. Kankaan ongelmana on vain pieni "silmukkapako," jonka molemmin puolin kangas on normaalia 1 laatua. Kuvassa tuossa yksiväriset trikoot värikkään kukkasametin kanssa.

Meillä (lue: minulla...) on takana aikamoinen kuvaus- ja kuvankäsittelyurakka, kun kuvailimme yhteensopivia kankaita keskenänsä. Päädyimme siihen ratkaisuun, ettemme laita kauppaan valmiita duo-trio -paketteja. Se rajaisi liiaksi ostajan vapauksia päättää miten paljon mitäkin kangasta haluaa paketissaan mukana tulevan. Sen sijaan laitamme esimerkkiyhdistelmät näytille kotisivun galleriaan. Ja todennäköisesti yritämme saada sitä galleriaa uuteen uskoon, ennen kuin kuvia voi sinne ladata.
Juu, vaikeeta on. Kaikki etenee vähän niin ku kokeile ja opi -periaatteella, mutta hyvä, että edes etenee. Katotaanpas kuulkaas kymmenen vuoden päästä, niin johan me ollaan niin PRO.

Mutta nyt silmiä painaa niin pahasti, jotta onpahan pakko lähtee nukkumatin mukaan.
-KL_

Ei kommentteja: