15.6.2009

Kirjojen julkaisu...Sarjassamme taas 'Tepan' ompelukset:) Arvaattekos vaalean kiharapäisen mallimme iän?
Nukkeen liittyy hauska tarina; Teijan äiti oli juuri kuullut neuvolassa odottavansaTeijaa. Samana päivänä hän sai postista vanhemmiltaan tämän nuken yllättäen lahjaksi. Teijan äiti ei kuulemma ollut koskaan saanut vanhemmiltaan nukkea, joten kai he nyt ajattelivat, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Teijan äiti oli tuumannut ääneen, että meille on tulossa tällainen tyttö. No, mikä parasta Teija ON AIVAN tuollainen vaalea luonnonkiharainen tuuheatukkainen pellavapää=). Eli Teija-nukke on 33-vuotias. Hyvin säilynyt ja nuorekas olemus.... Niinkuin tietysti Teijakin!

Ikinuoren uusinta uutta olevat kostyyymit ovat sydänpopliinista ommeltu. Ja hattu tämän kesän hittituote. Vaatteet on omeltu baby born -nuken ohjeilla.

Kuvakirjat alla ovat ne panelikangastyöt, jotka lupasin laittaa tänne jo aikoja sitten. "Rikkoontuneista" kuvioista Teija keksi tehdä muistipelin:) Kaikissa näissä on sisällä vähän vanua. Oikean puoleisen haitarikuvakirjan toiselta puolelta löytyy eri kuvat. Näistä värikkäistä kankaista on helppo ja kätevä ommella katselukirjoja, kun kuvat
ovat jo valmiina.
-KL-

Ei kommentteja: