6.7.2009

Kesälomareissuja kankaita unohtamatta

Ollaan tässä välillä yritetty lomailla lasten ja lastenmielisten kanssa. Poikettiin Visulahessa ja huomenna mennään Särkänniemeen Särkänniemeen. Täytyy kuitenkin päivittää sivuja välillä, ettei tule kamalaa katkosta. Kelikin heikkeni, mutta eiköhän se siitä...toivottavasti!
Päätimme sitten lähteä vielä yksille markkinoille, nimittäin Keuruulle 18.-19.7. Että tulkaahan sinne valkkaamaan kankaista parhaat palat. Neuloksia luvassa lisää markkinoilla. Ja etukuponkeja jaetaan verkkokauppaan.

Tässä ohessa pari mekkoa, jotka ovat jääneet laittamatta tänne blogiin. Kuvat eivät ole henkeäsalpaavia laadultaan ja te varmaan ajattelette, että tuolla mallireppanalla ei ole muuta hattua kuin tuo yksi ja sama. No on sillä, mutta kun värit ei käy ollenkaan muista hatuista.
Pallomekko on tehty Harjun neuleen trikoosta. Tätä väriä meillä ei ole tällä hetkellä myynnissä verkkokaupassa. Vihreätä ja mustaa palloa löytyy. Kädentiet ja pääntie on resorilla huoliteltu. Helppo kun mikä ommella ja kaavana voi olla vaikka paita, josta helmaa vain tarpeeksi pidentää. Itsellekin on pitänyt ommella, mutta enpä ole saanut vielä aikaiseksi. Ehkä ensi kesäksi;)

Kirahvimekko on tehty Hoffmanin kankaista. Mekko on samalla kaavalla (oma muokattu)kuin moni muukin ompelus tässä blogissa, aina pikkujuttuja tulee muutettua. Vieläkin muutan seuraavaan malliin, että ompelen kädentien aukot lyhyemmiksi, eli sivusaumoja ylemmäksi kiinni. Tätä mekkoa voi käyttää näin hellemekkona ja sitten myöhemmin muiden vaatteiden päällä syksymmällä, eikä jää heti pieneksikään, kun on tuota säätövaraa olalla. Pituuskin antaa anteeksi, jos vaikka laittaa housut alle. Nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna juosta pitkin Särkänniemeä.
-SP-

Ei kommentteja: