16.7.2009

mekkoahamettatunikaaEttäkö me vaan tytöille ommellaan:0. Tässä todistuksena, että kyllä me pojillekin osattais ommella, kun olis aikaa ja ...ei olis niin kivoja kukkakuoseja;)

Room7 kukkakuosia vehreimmillään!Tuttu tyttö vaan missä on lätsä? Vastaus: pesussa:)
Ei me olla laiskoteltu, vaikkei blogia ole taas päivitettykään.
Me vaan valmistaudutaan Keuruun markkinoille. Ollaan ommeltu tyttöjen vaatteita kesäisistä kankaista, kun niitä meiltä edellisillä markkinoilla kyseltiin. Koko ja mallivalikoima on keskittynyt tuonne 80-120 haarukkaan. Aika uniikkikappaleita niistä tuli, koska ei ole montaa samanlaista hametta joukossa. Äitikin valjastettiin ompelemaan.

Sääkin näyttäisi suosivan viikonloppuna ja Kooppiakin toivotaan näkevämme. Saas nähä, kun kumpikaan ei halua jäädä myymään Koopin esityksen ajaksi. Joutuu varmaan laittamaan Palaamme pian - kyltin siksi aikaa. No huomenna onkin tosi pakkauspäivä. Nähkäämme Keuruulla!
-SP- ja KL tuosta vierestä.
p.s. kuvia joistain hameista joita laitamme myyntiin

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivija ompeluksia oli taas ilmestynyt tonne blogiinne =)Täällä jo malttamattomanan odotellaan syksyn uutuus kankaita mitä Huvikankaaseen onkaan saapumassa!!! Anniina

Anonyymi kirjoitti...

No johan poijillekin!=)Tytöille vain oikeasti on tarjontaa kankaissakin enemmän. Syksyn ompelukset ja kankaat jo mielissä, kunhan marjannoukinnalta ehtisi.Tuulai

Huvikangas Oy kirjoitti...

Heippa!
Tilaus Stenzolle on lähtenyt.Kestänee kuitenkin vielä reilut 2 vk ennen kuin ovat meillä. Katsotaan, mitä sieltä saadaan. Lähinnä fleeceä ja neulosta on kaavailtu. Robert Kaufmanilta, Makowerilta ja Timeless treasures:llekin on tilausta lähdössä pikapuoliin. Mutta näiden kankaiden tuleminen kestää sitten jo kauemmin..
Nyt oottavatkin puolukat sitten metsässä poimijaansa. Jee, kohta saa taas VISPIPUUROA:)
-KL-