2.7.2011

Markkinatoipumista...


Huh huh, Kenkäveron käsityömarkkinat takanapäin. Kovin oli hellettä ja kuumaa seisoa kuuden neliömetrin kokoisella alueella kaksi vuorokautta. Täytyy taas nostaa hattua kaikille markkinoita enemmän kiertäville. Työlästä hommaa se on. Itsekin mietin monta kertaa onko meidän markkinoille lähtemisessä mitään järkeä. Raahaamista, kasaamista, puljaamista ja sitä säiden armoilla olemista. Mutta kun kampsut on kasassa teltan alla, niin se mieli muuttuu.

On mukavaa tavata samanhenkisiä ihmisiä, uusia tuttavuuksia ja todeta kuinka luovuudessa ja kädentaidoissa vielä löytyy. Mukava oli myös kuulla positiivisia kommentteja omista kangasvalikoimistamme ja hauskaa, että markkinakävijöistäkin osa oli jo törmännyt meihin netissä. Eräs asiakas esitteli rahapussukkaa, jonka oli tehnyt viime vuonna markkinoilta meiltä ostamastaan kankaasta.

Pieni jännitysmonettikin meillä oli matkassa mukana. Tilaamamme Fabermixin nauhat nimittäin saapuivat vasta torstaiaamuna Kuusaaseen Huvikankaan ovelle. Onneksi paikallinen postinainen otti paketin uudelleen matkaansa ja niin lähetys saatiin kuin saatiinkin Mikkeliin Kenkäveroon perjantaiksi. Kiitokset Kenkäveron henkilkunnalle pakettipalveluista. Alla uusista nauhoista kuva. Näkyi tosin hieman tärähtäneen. Eivät ole vielä kaupassa, mutta tulossa ovat lähipäivinä.Tilauksessa oli myös mielestäni oikein söpösiä likka-merkkejä.

Kiitokset mukavasta seurasta ja juttutuokioista Susanna (Susannan työhuone)


Ihanissa itsepainetuissa kankaissa mm. maatuskoja, pöllöjä ja kanasia. Ja vinkinä vaan, että Samsungin galaxytkin mahtuu näihin pussukoihin=)

Silja (Illimetri)
Harmi, ettei oikella puolella olevasta oranssinsävyisestä tilkkutäkistä tullut lähikuvaa. Se on niin mahtavasti roihuava!

Elina (SulonOloinen)
Rohkeat ideat on tarkoitettu toteutettavaksi=)

ja Mari (Joymari),

Herkullisia karkkivärejä villoissa ja itsepainetuissa kankaissa! Olisi kiva nähdä uusi työvaatteesi livenä;)

Markkinoiden arpajaisvoittajat on muuten jo arvottu, mutta pidetään ... vielä jännityksessä... Paljastamme voittajat huomenissa;)'

Uikaa ja nauttikaa!

-KL-

Ei kommentteja: