24.7.2011

Kyselyä ja arvontaa!

Lievestuoreella oli aurinkoinen keli ja meillä oli uusi vauva mukana. Katin oma vauva Unto, alias Otto alias Uuno. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, jotka se on saanut tässä viikonlopun aikana meiltä muilta. Kuten kuvasta näkyy Unto otti markkinat rennosti, vaikka oli vilinää vilskettä ja hellettä kuumaa, mutta muutaman asiakkaan varpaita se taisi maistaa. Kuva on otettu kamerakännykällä siitä johtuu sen huono laatu.
Niin tiedoksi että pentu on briardi 9 viikkoa vanha karvaturri.

Lievestuoreella on jokin kumma karma. Se on varmaan turhan lähellä meitä eikä pakkaaminen menny ihan putkeen. Olimme telttaa pystyttämässä, kiitos sivullisten avunkin, kun huomasimme että uuden uljaan telttamme yksi jaloista ei oikein lukitu ja kaiken huipuksi katos oli jäänyt kotiin. Onneksi Jukka-mieheni suostui tulemaan lasten kanssa paikalle avustamaan. ja saimme kuin saimmekin teltan pystyyn. Tuulihaukka saa kyllä palautetta...

Kesän hujeltaessa on aika alkaa miettiä syksyä. Muutosta on tulossa jo elokuussa mm. siinä, että allekirjoittanut lähtee päivätöihin ja Huvikankaan toimituksiin tulee pakostakin muutosta. Huvikangas kuitenkin jatkaa, koska koemme että nyt meillä on mukavia asiakkaita kertynyt niin paljon, ettemme voi lopettaa tähän. Toimituksiin tulee pieniä viivästymiä, olemme suunnitelleet paria toimituspäivää maanantaita ja torstaita. Kiireellisissä tapauksissa yritämme nopeuttaa toimituksia.
Sähköposteihinkaan ei vastata ihan hetimiten, vaan vasta iltaisin, kun jompi kumpi meistä työ tai opiskelukiireiltään ehtii.

Olemme tekemässä uusia tilauksia ja nyt tarvittaisiinkin vinkkejä mihin suuntaan valikoimaa lajentaa: Mitä tuotteita haluaisit jatkossa nähdä Huvikankaan valikoimissa? Tällä kertaa, poislukien kuvioneulokset ja joustofroteet, koska ne ovat aina suosikkeja:) ja niitä pyritään tilaamaan jatkossakin.

Tarkenna vastausta esim. toiveväreillä tai kuvioilla yms.

a) japanilaisia kankaita:

b) kuviopuuvilloja aiheena:

c) sisustustarroja:
d) ompelutarvikkeita:

e) kaavoja:

f) Velour, mitä värejä:

g) muuta:

Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 20€ lahjakortti Huvikankaan kauppaan.

Kyselyyn voi osallistua 31.7.2011 asti.

Kiitos!

Unohtui eilen kertoa, että Huvikangas lomailee (ti 26.7 -to 28.7.) joten verkkokauppa toimittaa tavaraa vasta perjantaina seuraavan kerran. Tilauksia voi silti tehdä normaalisti.

-SP-


18 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

naisten vaatekaavoja toivoisin minä ja sitten veloureja kaikissa mahdollisissa väreissä :D..

nyt siis olen metsästänyt eri sävyisiä vihreitä ja poltettuja oransseja..kun ne on joka nettikaupassa samat. myös eri sävyn harmaat ja vaaleanpunaiset.. kun ennen tilausta on pakko pyytää näytetilkkua jottei tilaa turhaan väärää sävyä.

glenni kirjoitti...

mua vois kiinnostaa japanilaiset kankaat - mustaa, punaista, voimakkaita värejä ja sitten ehkä nuo velourit kanssa, mutta ei vaaleanpunainen/pinkki tms. boikotissa tällä mammalla nuo värit, saa nähdä koska joudun nöyrtymään ja tekemään noista väreistä, eli koska tyttönen niitä alkaa vaatimaan...

Riikka kirjoitti...

tarvikkeita, vetoketjuja!
Kiva, kun jatkatte!

Jenkku kirjoitti...

Japanilaisia kankaita minäkin haluaisin. Jotain pikkukuviollisia mistä voisi tehtä esim. nappeja. :)

Eve kirjoitti...

Japanilaisia kankaita ja Ann Kellen suunnittelemia kankaita. Velureista monet värit käy, erityisesti turkoosi, lime, vaaleanpunainen ja mahdollisesti kuviolliset.
Silityskuvat on kivoja, samoin erilaiset handmade-merkit.

wasarojin kirjoitti...

Minä toivoisin hyvänlaatuisia, kestäviä yksivärisiä neuloksia, eli siis trikoita, interlockeja ym. maanläheisissä rauhallisissa sävyissä. Myynnissä on paljon räikeitä yksivärisiä trikoita mutta itse kaipaan myös niitä rauhallisempia. Kuviollisia teillä jo onkin kivasti.

Anne S. kirjoitti...

Huh, IHANAA että toiminta jatkuu :) Valikoimanne on kertakaikkisen ihana jo nyt, koska omia ja asiakkaitteni suosikkeja löytyy. Pöllöjä, maatuskoja, retrokuvioita ym ym puuvillana, joustofroteena ja velourina, kaikki käy. Japanilaisiakin JOO, pikkukuvioitahan niissäkin on vaiks mitä!

Anonyymi kirjoitti...

Japanilaisille kankaille on erikoisliikkeensä, puuvillakankaita on markkinoilla paljon - joten velouria toivotaan täälläkin. Useampia värejä, kuvioitakin saa olla. Niissä on todella huono valikoima suomalaisissa kaupoissa :(

*¤*saga*¤*

Anonyymi kirjoitti...

Rengasvetskareita toivoisin minä! Ja laadukasta velouria ihanissa väreissä, siis yksivärisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis edellinen rengasvetskari-anonyymi oli Outi.

Hilla kirjoitti...

Minä toivoisin erityisesti kuviollisia veloureja! Tällä hetkellä niistä on huono valikoima suomalaisissa nettikaupoissa...

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin kankaita (trikoo, interloc, puuvilla, velour) pienille pojille ja vähän isommillekin!
-Niitta-

tanja.s kirjoitti...

Kuviollisia veloureja tai yksiväristä trikoota eniten kaipailen.

T.Tanja-maria

Sani kirjoitti...

Muuton myötä seinätarrat kiinnostaa, jos kohtuuhintasia, tuntuu aika tyyriiltä mones paikas.
Saumurinlangat ois kans kiva lisä, varsinkin jos värivalikoima olisi laaja :)

n i n n u kirjoitti...

Vaikka ompelutarvikkeita, ja lisää kuviotrikoita vars pojille.
Paksuja kankaita en yleensä nettikaupoista tilaa kun postarit menee niin isoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Modkidin kaavoja, ohuita ja laadukkaita puuvilloja aikuiselle sopivin kuvioin (esim. Anna Maria Hornerin kokoelmien voile-laadut), reilulla väriskaalalla yksiväristä ja laadukasta puuvillatrikoota (ihan tavallista singlejerseytä ilman lycraa, ei interlockia). Tässäpä näitä :)

HeliHoo

Anonyymi kirjoitti...

Velouria! Kuviolla ja ilman. Sisustustarrat kuulostavat myös ihanilta, varsinkin jos niissäkin olisi mahdollisuus saada ihanan värikkäitä.

-AnneH

Huvikangas Oy kirjoitti...

Hei!
Tähän arvotaan otettiin mukaan 31.7. tulleet vastaukset ja arvonnan voitti Bebesis. Onneksi olkoon!
Otathan yhteyttä sahköpostitse niin annamme tideot lahjakortin käyttöön.