1.2.2011

Nappeja ja ruusupaitaaMyö sitten mäntiin ja ostettiin se nappikone, käytettynä kylläkin. Nyt kun on tullu annettua napeille sormet voipi mennä koko käsi... ainakin leikkurin kanssa saa olla varovainen=0)
No tässä näitä kokeilunappeja, joita taitaa enimmäkseen syntyä;) Kunhan tässä harjotellaan niin voipi olla, että myyntiin asti saadaan. Alkuvalmistelut niitä aikaavievempiä, ei niinkään enää tuo napin junttaaminen, joksi tekniikkaa nimittäisin.

Ja ohessa myös kuva ompelijamme tekemästä Stenzon ruusutrikoopaidasta. Kangasta ei paljoa enää olekaan myynnissä, että jos toivoo tällaisen ompelevansa niin kipin kapin kauppaan! Tämäkin paita on myynnissä: koko 104 cm ja hinta 16.50€ + postikulut. Tuotemerkkinä Kläppi-vaate.Tämä takki on Teija-ystävämme ompelema. Tässäkin Stenzon ruusua, mutta samettisena. Tätä kangasta ei löydy kuin PALA., mutta toki muistakin sameteista voi moisen takin loihtia. Kaava on otettu Ottobre-lehdestä.

Seuraavaksi me keskitytään kangasrintamalla niihin neuloksiin, saas vaan nähdä milloin kauppaan asti saadaan...
-SP-

P.s. Tuon Huvikankaan videon lisäsin tuonne loppuun. Lähteekö se teidänkin koneella heti pyörimään, kun tänne sivulle tulee? Jos lähtee niin, taitaa lähteä video "mäkeen" aika äkkiä..

5 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

lähtee ja piti vähänaikaa miettiä että mistä se ääni kuuluu..

minttu kirjoitti...

Lähtee mullakin.
kivoja nappeja :)

Ceraci kirjoitti...

Juu, lähti video pyörimään. Tollaset ei ole mun mielestä kivoja, kun sitten saa ettiä, että mistä näistä miljoonasta avoimesta selaimesta se ääni kuuluu. :D

Mutta kylläpäs on kivoja nappeja. Pirteätä vaihtelua "tavallisiin" nappeihin verrattuna.

Huvikangas Oy kirjoitti...

Joo poistin videon. Olen samaa mieltä, että tuollaiset automaattisesti pyörimään lähtevät videot ovat amerikan tyyliä, eikä sovi meille suomalaisille. Ei tahdo videolle löytyä oikeaa paikkaa. Kun en osannu sitä ekana kotisivuillekaan ladata.
Kiva, että napeista tykätään:) Nyt vaan täytyis päättää mistä kankaista niistä aletaan ensiksi tekemään, olisko kuitenkin sametit ja paksummat kankaat, jotta takkeihin saataisiin napit paikoilleen?
-SP-

minakaa kirjoitti...

voi kuinka kauniita nappeja :)