17.2.2011

Pakkasen keskeltäKyllä nää pakkaset oikeasti sais jo riittää... Nappeja on tullu viime päivinä tehtyä ja kaikkia en ole vielä saanut kauppaan. Pienet napit ovat vaikeampia saada onnistumaan kuin nuo suuremmat.

Uusien neuloksien tilaaminen meinaa kestää... Viesteihini ei vastata ja jos vastataan aina muutaman päivän viiveellä ja tilaaminen jää aina johonkin "vaiheeseen". Sitten kun kankaat vihdoin lähetetään tulevat ne yleensä viikon sisällä. Hoh hoijaa.. No uusia tilauksia on tehty Stenzolta, tulleevat maaliskuussa, ehkä. Tänään tuli tehtyä tilaus Robert Kaufmania ja Timeless Tresureja, mutta niissä menee pari kuukautta. Sieltä löytyi jälleen kivoja pöllökuoseja ja jopa maatuskaa:) Dinoja on tilattu ja ihanaa retrohtavaa omppu- ja autokuosia. Mutta nämä menevät siis kovasti keväälle.

Kuvassa on joulupukin Silvalle tuoma vauvanuken puku meidän pallokuosista. Fleeceä näillä keleillä kaipaakin ylle.
Postikulut mietityttävät jälleen. Muutoksia tuli helmikuun alusta tuohon 1. ja 2. luokan postiin, joissa ero ei ole kuitenkaan iso. Nyt ne postimaksut kuitenkin nousevat jälleen maaliskuun alusta, että saas nähdä mitä muutoksia niitä kannattaisi toimituskuluihin tehdä. Mutta laitetaan siitä tuonnempana vaikka kyselyä tänne blogiin ja facebookiin.

-SP-

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heipähei. Keskisuomalaisen jutun perusteella löysin bloginne. Ihastuttava tuo nuken puku. Oliko teillä joku ompelija sitä varten, jota vinkata, nimittäin meidän nuketkin olisivat vailla tuollaisia. T. Henna

Huvikangas Oy kirjoitti...

Hei!
Tuon puvun on ommellut äitini, mutta Henna Lintulahti voisi ommella sinulle tai siis lapsillesi nukenvaatteita. Voin antaa hänen sähköpostiosoitteensa, jos otat meihin yhteyttä sähköpostitse huvikangas@gmail.com.
Ja me mielellämme myymme toki kankaita:)
-SP-