2.5.2010

Yhteenvetoa ja kangaspaketin 1. arvonta

Vastauksia oli kaikkiaan 18, joista 11 kannatti oman pankin verkkopanikkeita. Se on nopea, vaivaton ja turvallinen tapa. Yllätävän paljon sai kannatusta myös ennakkolasku 7 kpl ja maksuaikatoive vaihteli 7 vuoroaudesta 10 vuorokauteen. Postiennakkoa kannatettiin ennakkolaskun kaveriksi kahdesti ja Visa ja Klarna- maksu saivat kumpikin yhden äänen.

Olemme poistamassa postiennakkon, kunhan verkkomaksupainikkeet toimivat. Postiennakkopakettien lunastamiset takaisin tuottavat meille välillä turhaa työtä ja tappiota. Olemme pitäneet sen vaihtoehtona siksi, että toiset kokevat sen turvalliseksi vaihtoehdoksi (kun verkkopainikkeita ei ole). Joku pitää postiennakosta myös siksi, että paketti lähtee yleensä heti jo seuraavana päivänä postiin.Mutta näin tulee jatkossa käymään ilman postiennakkoakin, kunhan saamme Maksuturvan verkkomaksupainikkeet käyttöön: maksuturva varmistaa kaupankäynnin luoettavuuden molemminpuolin.

Mainittakoot vielä, että jos verkkomaksupainikkeilla tehtyyn tilaukseen tulee muutoksia, niin ne saadaan hoidettua sähköpostitse/puhelimitse. Palautamme toki liikaa perimämme rahat, jos asiakas esimerkiksi haluaakin jättää tilauksesta jotain pois tai jos postimaksua on perittykin esim. paketista ja lähetys mahtuukin maksikirjeeksi. Vaihtoehtoisesti annamme vastaavan suuruisen alennuskoodin seuraavaa tilausta varten.

Kiitos vastauksista!

Ai niin. Kukako voitti arvonnan..?

No Samuli toimi onnettarena ja nosti numeron 17. joka oli järjestyksessään Mirandan kommentti!


Onnea Miranda! Laitamme paketin postiin, kunhan lähetät meille yhteystietosi sähköpostiin myynti@huvikangas.fi

-KL-


1 kommentti:

Miranda kirjoitti...

Oi mahtavaa :) Osoitetiedot lähetetty sähköpostilla.