26.5.2010

Robert Kaufmanin uutuuksia tuli taas! (ARVONTA)


Postitäti toi tänään ovelle nämä ihanuudet Robert Kaufmanilta.
Kaikki ovat palttinapuuvillaa ja soveltuvat sekä tilkkuiluun että vaatetukseen. Mikä on sinun lempparisi? Laitetaan ARVONTA pystyyn:
Kerro suosikkisi toukokuun loppuun mennessä, niin arvotaan kommentoijien kesken 1m pala sitä kangasta mitä äänestää parhaimmaksi, ihannimmaksi, söpöimmäksi...Samalla voi kertoa, mitä tekisi kyseisestä kankaasta, jos voittaisi.
Arvonta suoritetaan ti 1.6.2010. Voittaja kerrotaan täällä blogissa.

-SP-
P.S. Nyt ovat myös kaupassa!

32 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Vaikea valinta norsu- ja sydänkankaan välillä :) Mutta täytyy varmaankin valita sydänkangas, koska vaaleanpunainen ja ruskea on vain niin ihana yhdistelmä. Tekisin siitä tytölle mekon.

Pihla kirjoitti...

minulla juuri samanlainen fiilis kuin yläpuolellakin; vaikea valinta norsun ja sydämmien välillä. sydämmistä on helpompi keksiä tytölle mekkoa ja pussukkaa ja lierihattua kuin norsusta. jos norsu ois trikoota niin sitten se voittaisi ja teksiin siitä pojalle ja tytölle paidat.

Hilla kirjoitti...

Ihania kankaita kaikki, mutta taidan minäkin päätyä sydänkankaaseen. :) Tekisin siitä luultavasti tytöille mekot tai vaikkapa hameen.

Miranda kirjoitti...

Näistä on kyllä vaikea valita, kun kaikki on omalla tavallaan ihania... Mutta valitsisin kuitenkin keskimmäisen norsukankaan ja tekisin siitä tytölle mekon taikka kesätakin.

Sani kirjoitti...

Täällä kans arvotaan sydän ja norsukankaan välillä, norsukangas olisi kesäisempi, mutta kyllä tuo sydänkangas vie voiton ihanuudellaan :)
Tytölleni tekisin ehkä mekona tai toi sopisi kyl takkiinkin, vaihtoehtoja on monia.

Unikuu kirjoitti...

mä mietin sydämen ja kukkakankaan välillä. taidan sydämen puolelle kallistua. Luultavasti piilottaisin aplikointeihin osan mutta tytölle essumekon, hellehatun taikka jonkun pehmolelun..

Maria kirjoitti...

Sydänkin on nätti, mutta valitsisin kuitenkin tuon valloittavan kesäisen norsukankaan. Siitä tulisi kesähatut lapsille :)

Mammutti kirjoitti...

Norsukankaan valitsisin, vaikka kaikki on ihania. Siitä tekisin ainakin mekon/tunikan tyttärentyttärelle, loppupalasta voisi tehdä vaikkapa pikkupussukan.

Artesanity kirjoitti...

Tykkään tuosta kukkaiskankaasta eniten. Sydämmet on pikkutytöille ja norsut vauvoille (ja äideille) ;) Tykkään tuosta vähän villiintyneestä kuosista :)

Tekisin ehkä hameen! Tai laukun. Hamettan en ennestään omista ja laukku koska olen pienoinen *kröhöm* laukkufriikki.

Pinja-Maria kirjoitti...

Norsu kangas on minun suosikkini. Jotakin hyvin pienelle vastasyntyneelle ystävän vauvalle varmasti siitä syntyisi.

Mamuli kirjoitti...

Ihan järkyttävää, kun joudun valitsemaan joko sydän- tai norsukankaan. Mulle kelpaisi molemmat, mutta sydänkankaan väritys taitaa viedä voiton yhdellä prosentilla. Siitä voisin tehdä kevättakin tai leveähelmaisen mekon. Hannah-tunikakin olisi varmaan kiva...vaikka norsuistakin tulisi kyllä kiva tunika tai mekko...

Taina kirjoitti...

Tää ei osaa valita! Tahtoo kaikki:) Sydänkankaasta tulisi tytölle tunika, norsukankaasta pojalle paita ja kukkakankaan näen silmissäni kesämekkona. Ottaisin ehkä norsukankaan jos olisi ihan pakko päättää...

Anonyymi kirjoitti...

Aikani pähkäiltyä totesin, että jos on pakko valita kolmesta joku, niin norsukangas se sitten olisi :) Norsukankaasta voisi syntyä takki ja/tai sitten jotain pehmoja.

t. Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Sydämet vai norsut... Molemmat ihania... Valitsisin norsut :). Siitä saisi vaikka reippaan liivimekon pikkuneidillemme, tai jotain kivaa kesällä syntyvälle serkkupojalle :).

Kokox kirjoitti...

Sydänkankaasta tekisin lapsille jotain kivaa.

Hannele kirjoitti...

Eniten tykkään tuosta norsukankaasta <3 Mutta mitäs siitä tekisin; ehkäpä lierihatun poijille.

Hattara kirjoitti...

Ehdottomasti tuo sydänkangas. Niin hellyttävä.

Annika kirjoitti...

Vaikea valinta.. Norsukankaan kuitenkin valitsen, vaikka sydämetkin kyllä on suloisia :) Tekisin mekon ja ehkä pari lakkia tai takin..

Anonyymi kirjoitti...

Mä taidan kallistua pähkäiltyäni norsu ja sydän kangast,niin kumminkin ton sydämmen puolelle.Värit jotenkin osuu muhun paremmin,jos norsu ois trikoota niin se voittais! Anniina

Minnuli kirjoitti...

Ihastuttavia kankaita, etenkin tuo sydänkangas.Mekon tekisin tai tunikan. Ihastuttava kerrassaan.

Meiju kirjoitti...

Norsu tai sydänkangas, en osaa päättää. Tekisin kesähattuja. ;)

5ara kirjoitti...

Sydän kangas on ihana. tekisin siitä mekon tyttöselle :)

Mari kirjoitti...

Norsukangas olisi selvästi tunika-kangasta =)

AnnaT. kirjoitti...

Hei - ihanat uutuudet! Minusta ihanin on ehdottomasti tuo sydänkangas!! Tekisin siitä 1,5 v. neidilleni takin tai tunikamekon! Tämä kangas on vielä ihanampaa, kuin teiltä ostamani retrokukka-vakosametti, josta tuli siitäkin ihana takki tytölleni :)!

Noomi kirjoitti...

Kyllä minäkin sydänkankaaseen päädyn. Tekisin siitä kassin ja kukkaron.

miitu kirjoitti...

Kun on vaan poikia, suosikkini on norsukangas! Siitä saisi ihanat kesähatut pojille ;)

Anonyymi kirjoitti...

Valitsisin norsukankaan. Siitä tulisi vauvalle joko takki tai ulkoiluhaalari viileämpiin kesäpäiviin/syksyksi.
Maija-Talvikki

Piia kirjoitti...

ihanaa tuo norsukangas- ehdoton suosikkini. poika saisi siitä kesähatun ja kangaskassin, nuorempi tytär hameen ja minulle kassi

Anonyymi kirjoitti...

Oi, norsukangas on noista ihaninta. Kyllä kelpaisi moisesta tehty kassi kainalossa kesäkadulla keikkua!

T: Päivi

Sanna kirjoitti...

Mukana arvonnassa ollaan =)

Sydän kangas on ihaninta <3

-Sanna-

PaaPii kirjoitti...

Ihania norsuja!

Huvikangas Oy kirjoitti...

Valitettavasti kaksi viimeisintä kommenttia ei tullut toukokuun loppuun mennessä, joten ette tällä kertaa ole arvonnassa mukana. Kohta julkistetaan voittaja...