1.11.2009

Fleecen pehmeyttä sekä vähän koiria ja kisujakin!

Heippa!
Kaupasta löytyy nyt uusia kuviollisia fleecejä. Muun muassa lampaita, örkkejä ja perhosia. Laitetaas kuvaa tähänkin näin
Fleecet ovat mukavan leppoisia ja ohuita. Erityisen pehmeää on tuo ruskea "Smarties-fleece." Fleeceille on tehty myös nukkaantumisenestokäsittely (mukava sana). Soveltuvat siis hyvin vaatetukseen.

Jälkitoimituksena kuluneella viikolla tulivat myös Timeless Treasures:in koirat ja kisut
Nämä puuvillakankaat ovat oikein laadukkaita, valmiiksi kutistuskäsiteltyjä, 100% puuvillaa.

Seuraavaksi odottelemme saapuvaksi Clothwork textiles:in upeita värikkäitä hevoskankaita! Tästä samasta paikasta löysin muuten sitä aiemmin kaipaamaani siilikangasta =) Aika söpöä sellaista.!
((Omat pihasiilini muuten katosivat syyskuun lopussa... Olivat jääneet auton alle siis :( Mitenkäs muuten.. Suunnittelin jo talvipesien rakentamista Samuli-kummipojan kanssa, kun Sampalla tuo vasara ja saha pysyvät jo niin hyvin hyppysissä. Yhdessä oltaisiin saatu kyllä todella upeita & persoonallisia koteja siileille... Pitää kokeilla rakentamista ensi vuonna sitten ja toivotaan siileille parempaa onnea.))

Muista kankaista meille on tulossa nyt jotain Tilda-kankaita kokeilumielessä. Tildaahan on jonkin verran toivottukin. Katsotaan menevätkö Tildat meiltä kaupaksi, ja jos menee, niin innostumme varmaankin sitten Tildailemaan enemmänkin.

Makowerin suosittua ja ihanaa koirapanelikangasta on tulossa lisää (samoin muita sarjan koirapaneleja) ja Robert kaufmannilta tilasimme ohutta vaatetukseen sopivaa samettia. Pojille olisi tulossa formulaverhoa (pimennyskangas) ja jotain Disney-aihettakin taisi tulla tilaukseen mukaan. Sängynpeittojen tikkaamistakin suunnittelemme. Löysimme siihen hommaan sopivaa satiinipintaista kangasta. Mutta nämä kankaat ovat sitten vasta tulossa 1-3 kk sisällä. Vielä pitää siis malttaa..

Mukavasti onkin tullut arpajaiskommentteja. Vielä ehtii osallistua kangasmetrin arvontaan.
-KL-

Meillä on marraskuun ajan voimassa arvonta kaupan puolella niille, jotka tekevät ostoksia 30€ edestä (+ postikulut). He osallistuvat 50€ lahjakortin arvontaan joulukuussa.
-SP-

Ei kommentteja: