19.10.2009

Kangasarvontaa kommentoijille!

Meillä on jäänyt blogin pito aivan rempalleen, mutta eipä meillä juuri ole uutta kerrottavaa ollut, koska tilauksissa on tökkinyt pahemman kerran: kangastoimitukset viipyvät ja viipyvät. Uusia suhteita on pitänyt alkaa luoda kangastoimittajiin, koska vanhat eivät oikein toimi. Onneksi uudet asiakkaat löytävät meidät! Se ilahduttaa kovin.

Nyt sitten saapui uusia ihania tilkkutyökankaita Makowerilta ja Robert Kaufmanilta, mutta osa jäi jälkitoimitukseen. Käy kurkkaamassa kaupan etusivua! Näitä kankaita tuskin saa lisää...

Tämän viikon loppupuolella pitäisi tulla lapsekkaita ja raikkaita fleecejäkin.

Odottelemme myös kivoja Clothworksin kankaita saapuviksi, sieltä mm. tulossa todella värikkäät ja kauniit heppakuviot Laurel Burchilta klikkaa alla olevaa linkkiä:

http://www.clothworkstextiles.com/collection.asp?ID=179

Joten kaupassa kannattaa käydä vähintään viikottain tsekkaamassa joko uutuudet saapuneet.

Jättäkää toki toiveita tänne blogiin, minkä laatuisia kankaita haluaisitte seuraavaksi.
Kaikkien kommenttinsa marraskuun 2. päivään mennessä jättäneiden kesken arvotaan metri voittajan haluamaa kangasta kaupasta.

-SP-

13 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Minä ostaisin kaikkein mieluiten kuviollisia trikoita. Niin ja kuvioiksi en laske palloja tai raitoja ;)Kivoja kuviollisia trikoita on ihan hirveän vaikeaa löytää!

Anonyymi kirjoitti...

Mulla olis kanssa toiveina kuviollisia lasten trikoita ja Tildailuun soveltuvia puuvilla kankaita
T:Anniina

Tarleena kirjoitti...

Löysin juuri bloginne ja kaupan, ja kävin tekemässä aikamoisen tilauksen Room seven:n ja Stenzon kankaista.

Maltoin vihdoin ostaa Room sevenoin tilkkupeiton, joka harmikseni on saatavissa vain koossa 100 x 150 cm. Ja nyt haen vastaavia kankaita, jotta saan tehtyä itse isomman. Kyseessä on kaunein tilkkupeitto, jonka tiedän.... Teen siitä jutun omaan blogiini, ja jos teillä on vielä samoja kankaita saatavana, kuin mitä tässä peitossa on, ottaisitteko yhteyttä...

Huvikangas Oy kirjoitti...

Kiitos kommenteista tähän mennessä. Olemme samaa mieltä että kivoja kuviollisia trikoita on vaikea löytää, teemme koko ajan töitä löytääksemme sopivaa toimittajaa ulkomailta. Tilda kankaat ovat välillä olleet listamme kärkipäässä, mutta sitten on mennyt joku muu tilaus ohi. Mutta laittakaapa viestiä kuinka moni kaipaa Tilda kankaita.
Tarleena : mistähän Room 7 peitosta on kyse? Niitä kun on useampia. Huomasit varmaan, että meillä on muitakin Room7 kankaita myynnissä kuin mitä tilasit.Saatavuus näissä kankaissa on aika huono. Hinnakkaitakin ovat, mutta jos halukkuutta löytyy niin alamme kyselemään, mitä vielä löytyisi.
Lisää kommentteja, please:)

Riikka kirjoitti...

Kuviollisia, retrokuviollisia lasten joustavia kankaita eli trikoo ( ei single) ja joustofrotee olis kärkipäässä! Suomalaisuus plussaa =). Moni niitä nykyään teettää omana mallistona (myllymuksut, sampsukka, marakattimarssi), joten ehkä tekin? Kun niitä muuten on niin vaikea löytää.

Tarleena kirjoitti...

http://tarleena.blogspot.com/2009/10/tilkkuja-pilkkuja-punaista-ja-haaveilua.html

Täällä on juttu ja tarkjka kuvaus peitosta, ja pikkuisen mainostusta myös :-)

Ja kiitos ihanista kankaista, tulivat tänään!

Maaka kirjoitti...

Ensi kertaa blogissasi ja kaupassasi :) Hyvin samoja toiveita kuin edellisilläkin :) trikoo, frotee...

Marjis kirjoitti...

Osallistun arvontaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ainahan arpaonnea on kokeiltava =)
Liityn toivojajoukkoon, kivoja kuvia trikoissa, jotka kävisivät myös pojille...t.Tuulai

Anonyymi kirjoitti...

Se lammasfleecee on aika kivan näköistä!! Nytkö sit osallistun arvontaan??? -Tiina

Annika kirjoitti...

Voi minä kaipaisin myös hauskoja trikookankaita. Nyt kun on pitänyt jo alkaa tilata kyseisiä kankaita ulkomailta.

(P.S. kannattaa vaihtaa blogi listallenne villa valmanjan osoite uudeksi. RuttuNuttu sijaitsee tosiaan nykyään täällä blogspotin puolella, eikä vuodatuksen blogiin enää tule päivityksiä.)

Anonyymi kirjoitti...

Maastokankaita toivoisin, sitä perinteistä vihreää löytyy kyllä, mutta muitapa ei oikein mistään. Tarkoitan ns.camo kuoseja esim. nightcamo, blackcamo. Ja niitä kuviollisia trikoita ja tilda kankaat myös toivelistalla. Myöskin kuviollisia ulkoilukankaita ihan aikuisille, valmisvaatteissa nykyään niin mukavia kuoseja, mutta kankaina vaan lahinnä yksiväristä löytyy.
t.JohannaH

Unknown kirjoitti...

Arvonnan suhteen kommentti on myöhässä, mutta kuviollisia trikoita toivoisin minäkin ja mieluiten interlockina.