8.5.2009

Aurinkoa ja kesämekkoja!
Onneksi Laukaassa (nimenomaan) paistoi aurinko iltapäivästä, niin saimme kuvattua muutamia juttuja lisää. "Naapurin Sanna" oli yksi kaunis huhtikuun päivä ompelemassa kanssamme ja nyt vihdoinkin saimme Sannan työt tänne näytille. Malli sama tuttu, joka oli tänään(kin) varsin liikkuvalla päällä. Melkein kuin olisi vilkasta koiranpentua kuvannut; Tyttö kaapataan syliin, kiikutetaan sopivalle kuvauskohdalle ja sitten räpsitään mitä keritään, ennenkuin sormi on kiinni kameran linssissä, tai malli mennyt jo menojaan mekkoineen päivineen:) Mutta semmosiahan ne on ne pienet tytöt. Mutta tässä siis Sannan ompelema mekko Room Sevenin Twill-kankaasta. Edestä ja takaa.

Halusimme kuvata Teijan tekemän samettimekon uudelleen, ulkoilmassa ja mallin päällä. Teijan hamoset ovat olleet kotisivujemme galleriassa ja jonkin aikaa, mutta talvella "ankeasti" sisätiloissa kuvattuna. Harmi vain, mekko on mallillemme vielä vähän iso. Kangas on Stenzon talvi'09 mallistosta.
PS. Yhtä en vaihda ja se on tää mun kesähattu:)Alapuolen essumekko on tehty Stenzon kesä'09- malliston kankaasta. Tämäkin vaatekappale on vielä luottomallillemme vähän liian iso. Mutta eikö vain, tässä poseerauksessa on jo asennetta!

Tosin sitten tullaankin taas vauhdilla kohti linssiä...
Juu ja nyt malli päästettiin huilaamaan ja omiin hommiinsa (eli vetämään punaista pulkkaa nurmikolle). "Heitin" nämä kaksi kukkamekkosta lehtikuusen oksalle... Kangas Stenzoa kesä'09.

On näitä vielä. Nimittäin aikuiselle ommeltiin turkoosi lehtibatiikkihame. Tuo turkoosi väri loisti luonnonvalossa aivan eri tavalla kuin sisällä.
Ja jos taas tästäkin mallista jotain mainitaan, niin vähän oli ujonsorttinen. Mitenköhän Tyra Banks kommentoisi mallin kainostelevaa poseerausta Americans top model-kisassa...?Eikä tässä vielä kaikki. Lopuksi vielä Sannan tilkkuilema tyyny meidän Hoffmanneista. Takapuoli on erilainen kuin etupuoli, mutta enhän minä fiksuna tyttönä tajunnut kumpaakin puolta samalla kertaa kuvata.. Teija nimesi muuten tuon eläinpallokankaat "kissanruoka -kankaaksi." Varsin osuva, muttei ehkä kovin myyvä nimi. Palloissahan on hiiriä, lintuja ja sammakoita.


Niin, eivät tulleet tänään vielä meidän "Roomarit." Maanantaina?
-KL-

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi juku, just tuo turkoosi lehtibatiikkikangas on "my favourite" ja näyttääpä mukavalt valmiissa vaatteessakin! Kiitos mallille viimeisestä!t.Tuulai

Huvikangas Oy kirjoitti...

Tunnistitko mallin oikein;)?
Joo, kyllä toi batiikki suorastaan loisti ulkona luonnonvalossa! Paljonko laitetaan;)?

Anonyymi kirjoitti...

jep,jep, olihan malli "edustettuna" pienemmällä versiolla =)
Tosi kivaa on myös tuolla aiemmin vilahtanut leppiskangas,menee hyvin poikasillekin...
tuulai

Anonyymi kirjoitti...

Juu himpun on kainon olloinen toi aikuis malli. Vois ottaa tosta ammattimaisesti käyttäytyvästä lapsimallista oppia. Nimimerkillä: Huippumallihaussa seurannut

Huvikangas Oy kirjoitti...

Jospa se siitä kouliintuu ajan kanssa:D