6.5.2009

Kyllä tähän touhuun saa aikaa uppoamaan...

...Nimittäin tähän blogin muotoilun opettelemiseen ja yritä ja erehdy-tyyliseen kokeiluun. Selailin erilaisia valmiita taustoja, ja mallailin niitä paikoilleen. Ei meinaa oikein istua mikään tuonne taustoiksi. Joko on liian tummaa, liian paljoan kaikkea, väärät kuviot tai väri, joka imee kaiken värin meidän kangaskuvista ja niin edelleen.

Jätin tuon käsi-jalka taustan nyt vähäksi aikaa testaukseen. Rupeaakohan se näyttämään hyvältä vai hyppiikö pahastikin silmille? Ainakin se on lapsiaiheinen..Tosin onko pinkeetä pinkkiä ja lilaa liiaksi asti? Hö, onpas tämä nyt vaikeata.
Mitenkähän sitä oppisi puhumaan sitä html-kieltä!!? Sitten saisi väkertää just eikä melkein-mieleisen taustat ja muut hilpetöörit blogiinsa.

No kankaista sen verran, että Room Sevenin uusimpia tässä nyt odotellaan jo kovasti perjantaiksi...
-KL-

5 kommenttia:

Mankolan koulun kasvihuone kirjoitti...

Moikka

Hyvältähän tuo tausta näyttää, ei ole yhtään liian silmiinpistävä. Sinä olet saanut kivat reunatkin blogiisi. Minäkin innostuin tekemään omani.. lähinnä lempikuviani sinne ajattelin laitella ja ehkä kertoilla vähän taustoja.
-sp-

Anonyymi kirjoitti...

Mukavan näköiseltä näyttää ja herkullisia kankaita! t.tuulai

-miu- kirjoitti...

Sattumalta eksyin tänne, ja kenties joutuu kaupankin puolelle tulemaan ostoksille, sen verran herkullisia kankaita sieltä löytyi!

Joistakin Stenzon kankaista olenkin jo ommellut, blogistani löytyy kuvia!

Huvikangas Oy kirjoitti...

Hei, ja kiitos viestistäsi. Olemme käyneetkin sivuillasi, Stenzo-hakusanan kautta löysimme. Ihania mekkoja olet ommellut=).

Anonyymi kirjoitti...

Minusta ainakin tausta on hauskan näköinen;)