18.4.2010

Kangaspaketti 2. arvonta

Osallistut sen kangaspaketin arvontaan, johon jätät kommentin tai vastauksen 31.4. mennessä. Paketteja on yhteensä kolme. Jokaisen paketin arvontaan hyväksytään vain yksi kommentti / vastaaja. Arvonta vastaajien kesken suoritetaan ja voittajat julkaistaan blogissa 2.5.2010.

Millaisia poikamaisia kankaita haluaisit valikoimiin?

Yllä olevaan kysymykseen vastaamalla voit voittaa kuvassa olevan paketin johon kuuluu puuvillaista ruutukangasta Room Seveniltä, tummansinistä velouria ja Harjun neuleen raitatrikoota, n. 1m/ kangas. Paketin arvo 28.45€

12 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

osallistun arvontaan..
Kaipaan näitä perusmiehisiä autoja, työkoneita ja työkaluja tyyliteltynä/retrotyyliin. tai jotain ötököitä. värien ei tarvitse olla mustia tai sinisiä vaan ne voivat olla myös vaikka oransseja tai peruspunaisia

Hilla kirjoitti...

Autoja, traktoreita, eläimiä... Retrotyylisiä! Parhaita on kuosit, jotka käy sekä tytöille, että pojille!

_Aatuska_ kirjoitti...

Kirkkaita perustrikoita, collegeja ja veloureja. Niiden kaveriksi kun löytyy, kuviollisia trikoita, niin saa kivoja asukokonaisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se vain niin on, että pojat ainakin itse innostuvat autoista ja muista menopeleistä eniten. Myös dinosaurukset ja ötökät olisivat kova sana. Raidat ja ruudut ovat toki perusmukavia, ja väreistä useimmin tulee valittua vihreää, sinistä ja ruskeaa. Tummia kankaita vähän vierastan, ja valitsen mieluummin raikkaita sävyjä.

minttu kirjoitti...

Iloisia värejä jotka sopivat sekä tytöille että pojille. Ja yhdyn edellisiin kommentteihin siinä että ostan mielelläni retrotyylisiä kuvioita, traktoreita, ötököitä, myös perustrikoita ja velouria kivoissa väreissä aina kuluu.

Miia kirjoitti...

osallistun arvontaan. Pojille autoja,traktoreita, mopoja..apinoita, sammakoita, kirahvia jne. punaista, sinistä, vihreää, turkoosia..trikoota, popliinia. Eikä ruutuja saa unohtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Iloisia eläin- ,auto- ym. kuvioita ja perustrikoon kannattaja olen myös. Helppoa ja huoletonta=)

tuulai

Anonyymi kirjoitti...

Iloisen värisiä ruutuja, raitoja, autoja, traktoreita, lentokoneita, sukellusveneitä, laivoja, eläimiä, ötököitä. Ja kuten monet edelliset kommentoijatkin, niin myös minä suosin retrotyylisiä kuvioita.

t. Riikka

karvaliina kirjoitti...

Kankaita joissa on pieniä kuvioita kuten autoja, raktoreita jne. Retro tyyliä ja väriä!

Maria kirjoitti...

Tää on vaikea kysymys, kun hyvännäköisiä poikien kankaita on ääreisvähän saatavana. Sanotaan nyt sitten, että HYVÄLAATUSIA raikkaanvärisiä trikoita ja veluureita. Meillä poika jo sen verran isompi, että ns. "lapselliset" kuviot ei enää uppoa. Keväällä kaipailen lisäksi aina housu- ja shortsikankaita.

Sani kirjoitti...

Perinteiset traktorit, autot ja eläimet. Sekä värikkäinä että hillitymmissä kuoseissa. Sekä kuvioksnksihin dointuvi yksvärisiä kankaita :). Joku ruskeansävyinen raitakangaskin olis kiva.

Pihla kirjoitti...

kuviollisia trikoita, joissa mukana ihan perusvärejä. Muutahn ovatkin jo kirjoittaneet noita aiheita. Samat toimivat meillä niin pojalla kuin tytölläkin. en ole niin murrettujen värien ystävä.