16.4.2010

Kangaspaketti 3. arvonta

Osallistut sen kangaspaketin arvontaan, johon jätät kommentin tai vastauksen 31.4. mennessä. Paketteja on yhteensä kolme. Jokaisen paketin arvontaan hyväksytään vain yksi kommentti / vastaaja. Arvonta vastaajien kesken suoritetaan ja voittajat julkaistaan blogissa 2.5.2010.

Kun valitset kankaita kaupastamme, millaisia kuvia tai kuvauksia haluaisit niistä? Esim. tarvitsetko lisää esimerkkejä, mitä kankaista voisi toteuttaa vai haluaisitko enemmän esimerkkejä yhteensopivista kankaista joko sanallisesti tai kuvana. Mikä helpottaisi kankaiden valintaa vekkokaupassamme eniten?

Vastaamalla yllä olevaan kysymykseen vapaasti omin sanoin (edes osaan kysymyksistä) osallistut kuvassa olevan kangaspaketin arvontaan:
Retrokukkapopliinia Stenzolta, punaista rengaspopliinia ja sinistä punapilkku popliinia Room Seveniltä. Paketissa tulee noin 1m palat kutakin. Paketin arvo 30.95€

19 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Haluaisin mahdollisimman tarkkaan tietää kankaan paksuuden, pinnan tunnon yms. Näitä on tietenkin vaikea sanallisesti kertoa.

Unikuu kirjoitti...

osallistun arvontaan.
minua kiinnostaisi tietää myös hiukan paksuudesta mutta muuten kankaan tiedot on ihan hyvin esillä verkkokaupassanne.
kuvan olisi hyvä olla selkeä ja lähemmin tarkasteltavissa.
itse menin ainakin sekaisin siitä että samat kankaat olivat monen eri kategorian alla.

Hilla kirjoitti...

Kankaan paksuus, käyttötarkoitus (vaatteisiin, verhoihin, sisustukseen jne...) ja isot kuvat!

Taina kirjoitti...

*Esittelykuvassa voisi olla esim. mittanauha joka helpottaa arvioimaan kankaan kuvion kokoa.
*Kuviollisten (esim. tilkkutyö) yms.kankaiden yhteensopivuutta haluaisin vertailla kuvien avulla vaikkapa ostoskorissa tai ostoslistalla. Esittelyssä voisi olla myös suositukset yhteensopivista kankaista.
*Kankaan paksuus ja paino koostumus % ja pesuohje.
*Selkeät esittelykuvat, klikkaamalla tarkat reilunkokoiset suurennokset

_Aatuska_ kirjoitti...

Aika tyhjentävät tuotetieto toiveet jo tulivatkin. Kuvioiden koon arviointiin kaipaan minäkin niitä tuotetietoja.
Kankaan paksuudesta ja soveltuvuudesta kaipaan minäkin tietoja.
Mielestäni vinkki käyttötarkoituksesta riittää, kuvatkin on toki kivoja, niistä saa muutakin ideaa.
Kankaiden värejä olisi hyvä päästä jotenkin vierekkäin vertaamaan, sillä niistä voi tulla yllätyksiä, eikä valitut kankaat sovi mitenkään yhteen.

jenni_kivisto@hotmail.com kirjoitti...

Minä myös tykkään isoista kuvista että näkee kunnolla pienetkin kuviot. Kiva olisi myös nähdä käyttöideoita eli valmiita vaatteita tms. mitä kankaasta on tehty.

Huvikangas Oy kirjoitti...

Kiitoksia paljon kommenteistanne, ne ovat meille tärkeitä kehittäessämme kauppaamme. Ei haittaa vaikka samoja kommentteja tulisi, koska sitten tiedämme mihin paneutua ensimmäisenä, eli minkä suurin osa kokee tärkeänä kangasverkkokaupassa asioidessaan. Muuten olettehan huomanneet, että kangaskuvissa, suuremmassa osassa ainakin,pitäisi olla mitta mukana kuvassa, saatte sen paremmin esille kun suurennatte kuvan;)

Anette kirjoitti...

Suuret, selkeät kuvat ovat todella tärkeät! Ja kankaan kuvailu sanallisesti on myös monesti hyvä apu (esim. juuri napakka, ohut jne.). Aika mukavastihan teiltä noita tuotetietoja löytyykin. Mutta juuri tuo eri kuosien ja värien vertailu rinnakkain on kyllä mainio apu! Ja myöskin tuossa tuotteiden kategorioinnissa saattaisi olla hiukan selkiytymisen varaa... Itse hoksasin etsiä tiettyjä trikoita palakankaista vasta aivan äsken...

minttu kirjoitti...

Minusta on tosi hyvä idea että kuvina vois katsella mitkä kankaat sopis yhteen juuri sen kanssa jota on katselemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin tietää mihin kangas soveltuu, esim. vaatetus, sisustus ym. Myös kuvaus laadusta olisi paikallaan, esim. napakka trikoo, ohut trikoo. Selkeät kuvat myös auttavat värivalinnoissa.

Anne

Johanna kirjoitti...

Kankaan käyttötarkoitus ja pesuohjeet on kiva tietää, mutta tämä tieto taitaakin jo olla ainakin suurimmassa osassa kankaita :) Trikoot voisivat olla oman kategorian alla, niin ne löytyisivät helpommin.

Anonyymi kirjoitti...

Arvontaan mukaan!!
Kaipaisin mittanauhaa,kolikkoa
yms.kuvioiden koon hahmottamiseen.
T:Anniina

Anonyymi kirjoitti...

Tuotetiedot ovat hyvin esillä verkkokaupassa. Myös minä kaipaisin tietoja kankaan paksuudesta/laadusta (esim. napakkuus) ja haluaisin jotenkin verrata kankaiden yhteensopivuutta.

t. Riikka

karvaliina kirjoitti...

Haluaisin nähdä jokaisesta kankaasta esimerkki kuvan valmiista tuotteesta joka on ommeltu kysesellä kankaalla. Jokaisen kankaan kohdalla olisi siis sekä lähikuva kuviosta että toinen kuva jostain mekosta, paidasta jne. jossa on käytetty juuri sitä kangasta.

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni tuotteet on hyvin sanallisesti kuvattu. Kuvion kokoa on joidenkin kankaiden kohdalla vaikea hahmottaa vaikka mitta onkin näkyvissä, kolikko voisi olla hyvä apu. Niin ja "hypistelyä" ei netissä voi tehdä =)
tuulai

Maria kirjoitti...

Kuten moni on jo sanonutkin, sanalliset kuvaukset kankaan ominaisuuksista (paksuudesta tms.) tai käyttötarkoituksista ovat tosi hyviä. Vinkit yhteensopivista kankaista saa joskus ostamaan sellaista, mitä ei alunperin pitänyt ;) Kankaista tehdyt mallivaatteet on kanssa tosi hyviä, mutta ne laittaisin tänne blogin puolelle.

Piia kirjoitti...

Minä haluaisin nähdä selkeän ison kuvan kankaasta, jossa mukana jonkin mitta niin saa paremmin käsitystä kuvioiden koosta.
Kiva olisi myös kuvat/linkit muihin kankaisiin, jotka olisivat yhteen sopivia.

Sani kirjoitti...

Sivuillanne on kyl tosi kivasti kankaat esiteltynä, joten eipä täs ihmeempiä toiveita :D. Tietysti tuollaiset esimerkit yhteensopivista kankaista vois olla ihan kivat :)

Ansku kirjoitti...

Tuossa aiemmin jo tulikin melkein kaikki :) Minä toivoisin, että kankaan värit kuvissa olisi mahdollimman todenmukaiset, ja jollei ole, niin siitä voisi olla maininta. Ja kuviokankaissa ihan ehdoton se mitta, että vähän osaisi arvioida mihin kangas sopii. Ja sanallisiet selityksetkin kivoja, esim. mihin kangas sopisi hyvin.