29.3.2010

Ompeluintoa ennen vauvan syntymää


Sainpa aikaiseksi ompelurintamalla keittiöön kapan. Hävettää tunnustaa, että jouluenkelit liihotti tähän asti keittiössä.
Kanasia kangasta löytyy vielä kaupan puolelta


Tarinakirjakankaasta
ompelin ystävän vauvalle tyynyliinan ja ylijäämäpalasta, joka yhdestä kuviokerrasta jäi, pinnasänkyyn suojuksen.
Maisy kankaastakin syntyy kiva tyynyliina tai tarinakirja. Kankaasta saa yhden tyynyliinan yhdestä kuviokerrasta. Erilaisia kuvioita on yhdessä myytävässä kuviokerrassa 16 erilaista kysymys-vastaus periaatteella, kuten huomaatte niin englanniksi.


HUHTIKUUSSA on tulossa jälleen paljon uutuskankaita kauppaan. Tänään tupsahti ovelle kauan odottamamme Robert Kaufmanin lintu- ja kukkasametit. Pojille tuli formula verhokangasta, joka toimii pimennysverhonakin. Tilauksessa ja toimituksessa on myös Stenzon kesämallistoa, koirakuosisia trikoita, jotka taitavat odottaa matkahuollossa.
Nyt kannattaa todella käydä vähintään joka toinen päivä katsomassa, mitä kauppaan saapuu! Arvontaakin tiedossa blogin puolella huhtikuussa. Maatuskakankaat loppuivat melkein kättelyssä, vielä taitaa pari palaa olla myynnissä, mutta olemme tilanneet niitäkin lisää ja vielä eri väreissä, toivottavasti nekin saapuvat piakoin teidän ja meidän iloksemmLintukukkasamettiin yhteensopiviksi laitoin vaaleansinisen brodyyrikankaan ja pinkin pallokuosin sekä hempeän ruutukankaan. Kaikki nämä kankaat löytyvät kaupastamme.

Kukkasamettiin yhteensopiviksi kankaiksi löysin esim. pinkin pallokuosin ja hempeän ruutukankaan.

Allekirjoittaneen laskettuaika lähestyy uhkaavasti (12.4.) joten toimituksiin voi tulla pieniä viiveitä, mutta sehän riippuu täysin siskokullan aktiivisuudesta, kuinka toimitukset sitten toimivat, kun tämä mamma punnertaa laitoksella.
-SP-

Ei kommentteja: