30.3.2010

Huvikankaan pienimmäinen syntyi!!!

Satu ehti juuri ja juuri päivittää blogin. Tänään on näköjään iltapäivällä lisännyt eiliseen kirjoitukseensa uusien kankaiden kuvat. Sitten tulikin kiiree vauvaa hakemaan! Päivän mittaan kuulemma vähän nipisteli...sitten yhtäkkiä nipisteli jo lujaa 4 min välein, joten joutuivat varaamaan ambulanssikyydin Laukaan keskustasta Jyväskylään (30 km). Minä tulin Kuusaaseen lapsia hoitamaan ja ambulanssi ajoikin vilkut päällä vastaan! Tuntui jotenkin oudolta, kun tiesi, että omaa siskoa siinä viedään, ehtiiköhän syntyä jo ambulanssiin... Mutta aikaahan jäi vielä ruhtinaallisesti sairaalassa, sillä uutiset pienestä poikavauvasta tulivat Samuli-veljelle vasta (!) puolentoista tunnin kuluttua=) Aika yllättäen lähtö tuli, sillä täällä tietokoneella näkyi olevan vielä kaikki Huvikankaan jutut auki mm. sähköposti ja blogi.. Pari kangaspakkaa odottaa tuossa pöydällä. Viimeiseen asti siis Satu teki kangasjuttuja=)

Samuli tokaisi, että onneksi tuli poika. Kysyin, että mikäs vika Silvassa sitten muka on? "No, ei mikään, mutta vaihtelu virkistää=)=)!" Niimpä.
Onnea siskolle perheineen! Minä olen sitten jo triplatäti!!
Ja tämä triplatäti joutuu nyt sitten hoitamaan kangastilaukset postiin, enkä ihan joka päivä tänne Huvikankaan päämajaan voi ajella. Onhan tässä kuitenkin nuo pääsiäispyhät edessä, jolloin posti ei kulje muutenkaan. Ja kyllähän Satu tuolla asenteella (mitä tänäänkin nähtiin) on kohta ruodussa taas...;) Vitsi vitsi. Annettakoot nyt sitten muutama lepopäivä...

Tätä juttua kirjoittaessani, Silva sulkeutui huoneeseensa. Kävin kurkkaamassa, ja jo ovella tuli vastaan KAKANhaju! Kati-täti niin vannotti, ettei pese enää noin ison tytön kakkapyllyä. Ja Silva puolestaan vakuutti kirkkain silmin, "että ei tule kakka ei..."
Eli heippa, täti menee nyt kakkapyllyn pesuun tästä!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut tädille ja iso-veljelle, iso-siskolle, vanhemmille ja tietenkin pienelle prinssille Epsanjasta asti =)!!!