29.3.2012

Paljon eri kuoseja neuloksia!

Sienitrikoo, pinkki joustofrotee ja pinkki apilainterlock sopivat kaikki toisiinsa.
Vaaleanvihreä punalakkityttö trikoo ja take-a-ride trikoo yhdistettynä samaiseen joustofroteeseen.
Tässä sinisävyiset neulokset yhdessä. Vaaleanisinen sienitrikoo, lila pallokukkainterlock ja turkoosi monsterit interlock. Yksivärinen neulos on turkoosia joustofroteeta.
Tässä kolme pakkaa autotrikoita Stenzolta.
Kaikki löytyvät täältä
Nyt saapuivat sekä Stenzon autotrikoot ja Michas Stoffecken pirtsakat kuviotrikoot ja -interlockit kauppaan. Osaa ei tilattu kuin pieni erä, kuten joustofroteita.Laatu vaikuttaa hyvältä muissa paitsi Stenzon parissa autokuosissa oli pientä epätarkkuutta painojäljessä. Siksi siirsimmekin ne kakkoslaatuun. Muuten kivoja kuoseja.

-SP-

2 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Nuo autotrikoot on ihania, oli ihan pakko tilata pienet pätkät, vaikka kankaita kauheat määrät ennestäänkin ompelematta :) Ne on myös mukavan edullisia, nykyään kun tuntuu trikoo maksavan maltaita. Hiukan huvitti tuo yhden kankaan nimi "kuplavolkkari" Kuvassahan ei missään nimessä ole kuplavolkkari vaan Fiat 600 eli lempinimeltään "pompan nappi". Mikä olisikin ollut myös hauska kankaan nimi :)

Huvikangas Oy kirjoitti...

Kiitos palautteesta. Ja muutetaankin kangas vielä pompannappikankaaksi. Itse mietinkin että mikähän automerkki tuo nyt on. Näin hyvin tunistan automerkit:)