23.1.2011

Liivimekkoja Huvikankaan kankaista
Tällaisia söpöjä mekkoja syntyy vaikka pöllökankaasta ja räsymollakankaasta, jota saimme lisää. Tuota vihreää pöllöä ei meillä ole tällä hetkellä ja sen saatavuus on epävarmaa. Kolmas mekko on raitakissat kankaasta.
Tilauksia otetaan vastaan, jos joku haluaa joistain meidän kankaista teetättää tällaisen liivimekon. Teetämme mekot alihankintahommina ja 5 mekkoa / tilauskerta pitäisi olla kerralla, jotta tilaus lähtee eteenpäin. Hinta saattaa hieman vaihdella kankaan ja koon mukaan, mutta liikuntaan hintahaitarilla 22-26€/mekko. Laittakaa halutessanne toiveita kankaista ja koosta tulemaan sähköpostitse.

Olemme tässä pähkäilleet siskon kanssa, mihin suuntaamme Huvikankaan valikoimaa veisimme. Olemme harkineet nappikoneen ostamista, joka on vaan tosi hinnakas. Olisiko napeille kysyntää? Siis sellaisia kangaspäällysteisiä nappeja, joita olemme tilanneet ulkomailta asti myyntiin. Nappikoneen ansiosta nappivalikoima kasvaisi huomattavasti. Toinen laajennus valioimaan olisi tuoda Suomeen noita JNY- designin kuvioneuloksia. Olisiko halukkaita ostajia? Ilmoitelkaa mitä mieltä olette näistä suunnista, koska asiakkailla on valta tässä asiassa.
-SP-

9 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Itse kannatan neulosten lisäämistä, JNY design käy hyvin! Stenzo trikoot myös, ja niitä teillä onkin. Uutuuksia odottelen ;).

Jasmiina kirjoitti...

Trikoiden puolesta liputetaan tälläkin suunnalla :)

Mamuli kirjoitti...

Ehdottomasti JNY design-trikoiden kannalla! Samoin toivon lisää värivalikoimaa Stenzon trikoisiin.

Ulrika kirjoitti...

Trikoota, velouria ja "japanilaistyyppisiä" kankaita kannatan minä!

Hilla kirjoitti...

Jny:n kankaita saa jo ainakin parista nettikaupasta Suomesta, joten jos löytyy jotain muita samantyylisiä trikookankaita, mitä ei vielä Suomesta saa, niin kannatan niitä! Mutta ehdottomasti trikoota, velouria yms. vaatekangasta lisää valikoimiin!

Sani kirjoitti...

jny neulokset on kyllä upeita.
Niitä tosiaan saa jo muutamist suomalaisista liikkeistä.
ehkä painottaminen niihin kuoseihin mitä muualla ei useasti saa tai sit helposti kankaisiin yhdistettävät yksiväriset ja resori ehdotukset tois huomiota?!
Mua ainaki ärsyttää aina arpoa, että minkähän värinen resori ja yks värinen trikoo nyt tuohonkin sopis ;)

Huvikangas Oy kirjoitti...

Kiitos kommenteista tähän asti! Neuloksia pitää saada lisää. Tilaamme ensin edullisia jäännöspaloja pari pakettia, katsotaan mitä niistä löytyy. Resoreita hankimme myös lisää viimeistään kun saadaan uusia neuloksia, jotta voidaan löytää oikeat värisävyt. Kuvataan niitä sitten yhdessä. Kuvioneuloksia olisi mukava tilata tosiaan muualta kuin JNY desingilta. Hinta on meillekin melko korkea, mutta emme tahdo löytää oikeaa toimittajaa. Rapakon takaa tilatessa tulee tullia ja melko paljon noita kuljetuskustannuksia:(

Anonyymi kirjoitti...

Jofotex?

Tiina kirjoitti...

Tuo Jofotex mullakin tuli mieleen, kun niitä kankaita ei saa Suomesta mistään. =)