31.10.2010

Luvassa arvontaa Facebookissa
Tällainen pipo syntyy vaikka perhosfleecestä. Kaava on hiippapipo, joka on helppo ja nopea ommella.
Kun liityt Huvikankaan facebook sivustolle, pääset osallistumaan Huvikankaan 30€ lahjakortin arvontaan. Arvonta järjestetään, kun sivustolle on liittynyt vähintään 50. Klikkaa oheisesta linkistä.
Lisäilen kauppaan piakoin yhdistelmäpaketteja, jotta kankaiden yhteensopivuus tulisi paremmmin esille. Lähinnä trikoo/ sametti yhdistelmiä, jotka jo kuvina nähtävissä facebookin puolella.

Niin ja kaupan puolella: Postikulut kaikille asiakkaille enintään 4€/ economy pakettina marraskuun kaksi ensimmäistä viikkoa!
-SP-

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeksi nyt vaan, mutta henkilökohtaisesti INHOAN näitä "halvemmat postarit", "ilmaiset postarit jos tilaat yli XX eurolla" - koska bisnestähän tekin teette ja nuo puuttuvat eurot leivotaan sitten sisään hintoihin. Mielummin halvemmat hinnat, kuin epämääräiset postarialennukset.

Huvikangas Oy kirjoitti...

Niin no itse asiassa emme ole leiponeet näitä postarialennuksia kankaiden metrihintoihin. Ts.Postialennusket tulevat siis ylimääräisenä alena.
Ja mitä bisneksen tekemiseen tulee niin hmmm... Kyllä tämä vielä on täysin harrastustoiminnaksi luettavissa tämä meidän yritys ja toiminta. Toivottavasti saamme joskus kutsua tätä vielä bisnekseksi=)
KatiL

Huvikangas Oy kirjoitti...

Tästä saimmekin keskustelun aiheen, jota olemme miettineet Katin kanssa monesti. Onko järkevämpää leipoa postikulut pysyvästi kankaiden metrihintoihin ja ei ns. periä toimituskuluja lainkaan niiden nimellä. Koska nyt niin kuin Kati jo sanoikin postarialet lähetvät meidän yrittäjän pussista, joka ei ole järkevää bisnestä pitemmän päälle. Tarkoituksenamme postialella on saada asiakkaat tilaamaan uudestaan tai saada meille uudeksi asiakkaaksi, siitä olemme siis valmiita välillä maksamaan;)

Kertokaa meille asiakkaat ja sitä harkitsevat kumpi sinusta on mukavempi: Nähdä toimituskulujen osuus tilatessa, vai maksaa hieman n. 1-2 kalliimpi metrihinta eikä maksaa erikseen ns. postikuluja. Samalla voisit kertoa mikä kanta-asiakkaan alennus/ tarjous sinua eniten innostaisi? Onhan meillä kannattavuuden lisäämisen lisäksi tarkoituksena saada myös tyytyväisiä asikkaita!

-SP-

Anonyymi kirjoitti...

Ihme kikkailua. Miksei voi olla selkeitä metrihintoja (joista saatte haluamanne katteet) ja postikulut sitten erikseen tilauksen painon mukaan? Ja kyllähän kaikki uupuva raha ja alennukset jossain vaiheessa leivotaan hintoihin sisään. Tuskin tekään nyt hyväntekeväisyyttä tällä tahdotte tehdä ;)

Kaikkien postikulujen lisääminen hintoihin ei kuulosta hyvältä. Paljon tilaavat joutuisivat kärsimään, kun postikulut nousevat aika nopeasti sinne kahdeksan euron pintaan, mutta harvoin sen yli. Metrin tilaava maksaisi postikuluja huomattavasti vähemmän kuin tilauksen lähettäminen oikeasti maksaa.

Huvikangas Oy kirjoitti...

Selvennykseksi vielä, että näinhän meille juuri on: Metrihinnat + kate+ alv. Ja postikulut tulevat painon mukaan. Vähemmän tilaavat saavat kirjemaksulla ja enemmän tilaavat pakettihinnalla.
Mutta, ajoittain tarjoamme asiakkaille, etenkin kanta-asiakkaille, mahdollisuuden tilata enemmän halvemmalla eli juuri nyt pakettihinta on laskettu 4e ja se toivottavasti houkuttelee asiakkaita tilaamaan enemmän, koska voi sen 4.5€ käyttääkin johonkin kankaaseen eikä postikuluihin. Tämä 4.5 € pakettimaksusta siis lähtee yrittäjän katteesta sillä kertaa, koska emme voi muutella kankaiden hintoja kaupassa postikulujen mukaan viikottain = turhaa työtä.
Meistäkin tämä erlliset postiulut on kuitenkin reilumpi systeemi molemmin puolin.