13.9.2010

Syyssateita pidellessä


Syksy on tullut, mutta kankaat antavat vielä odottaa itseään. Tuskastuttaa välillä, kun tietää mitä on tullut tilattua, mutta koskaan ei varmana tiedä mitä tulee ja millä aikataululla. No toivottavasti voimme pian esitellä jotain uutta, kun niin itseänikin syyhyttää. Olenkin käyttänyt aikaa kangastilausten lomassa (niin kuin sitä ruhtinaalisesti olisikaan) kirpparitavaroiden läpikäymiseen. Syyssiivousta siis nurkissa ja kaapeissa ja kangasvarastoissa myös. Täytynee pistää hieman uusia kankaita alekankaisiin ja paloihin etenkin luvassa lisäyksiä.
Tässä kuvassa joskus tekemäni taulut. Kangas on savannieläin panelia ja reunustettu yksivärisellä kankaalla. Kangas on pinnotettu Finnfoam-levyn päälle. Nopea tapa tehdä tauluja, mutta kunhan saa levyn leikattua, siihen jouduin pyytämään miestä apuun.

Niin ja tärkein asia jäi näin loppuun: Tutustukaa ohessa linkkinä olevaan nupulle peitto- projektiin. Jonne myös itse pyrimme osallistumaan. Ei kun tilkkuilemaan ja kankaitahan löytyy mm. Huvikankaasta;).

-SP-

Ei kommentteja: