17.9.2011

Omppua ja Sydillaa!
Kerrankin tuli nopeasti tilaus. Kuvioneuloksia jälleen: ompputrikoota nyt myös lilana ja Sydillan kaksi kuosia monsterit ja enkelitytöt.
Jos vanhat merkit paikkansa pitävät niin omput ainakin hupenevat hetkessä. Sehän tietää sitten vain uusia tilauksia meillekin;)
Kipinkapin kauppaan niin saadaa Katille hommaa viikonlopuksi;)

P.s. Muuten noista postikuluista oli ihmetystä, kun meillä ensimmäinen pakettihinta on edelleen sen 8,50€. Nyt kun tarkistelimme asiaa niin kuluttajathan eivät maksa enää alv:tä postimaksuista käteisellä maksaessaan niin hinta on alempi. Mutta yrittäjätpä maksavat ja koska alv on kuitenkin kuluttajilta perittävää niin maksu pysyy samana. Itellan sopimus ei postikuluja juurikaan laske, ainakaan meillä. Ja kyllähän se pakkaaminenkin aina maksaa. Yksi vaihtoehto olisi laittaa kaikki toimituskulut johonkin 4€ luokkan, jolloin taas ne jotka tilaavat pieniä määriä usein kärsisivät. Tai upottaa toimituskulut kankaiden hintaan, joka tietäisi sekin korotusta kaikkeen. On tää niin tätä...
-SP-

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tuo postikulujuttu on kyllä hankala. Kallista tulee, teki miten vain. Toisaalta ainakin itselläni korkeat postimaksut on usein se este joka ratkaisee tilaamattajättämispäätöksen eduksi. Jos tilaa enemmän ja pk:t on aina sen maksimissaan esim. 5e, tulee tilattua paljon herkemmin. Viiden ja seitsemän euron välillä on iso henkinen kynnys, ainakin minulla. =)

Huvikangas Oy kirjoitti...

Mutta toisaalta säästyy niin matkakuluja:)