27.11.2010

Smarties fleeceä ja ihania kuvioneuloksia paloinaPallofleeceä ruskeapohjaisena ja pinkillä pohjalla. Todella pehmeää ja hyvällatuista fleeceä. Nyppyyntymisenesto tehty. Kukkakuosi on paksumpaa kaksipuoleista, mutta silti pehmeää ja ihanan tuntuista. Toisella puolella pitempi nukka ja toisella lyhyt fleecemäisempi. Tästä tulisi ihana takki tai vaikka torkkupeitto.

Vihdoinkin saimme joitain poikamaisempia kuvioneuloksia. Näitä kuoseja vain ei montaa metriä kaikenkaikkiaan tullut.
Tässä sitten tyttömäisempiä kuoseja.

Eilen tuli pläjäys kankaita: ihania pallofleecejä ja kivoja kuovioneuloksia tytöille ja poijille. Enemmän kuvia vielä facebookin puolella. Työtä riittä palojen päivittämisessä kauppaan. Neuloksia on erinäisiä määriä / kuvio, joten vain nopeat ehtivät. Kakkoslaatuisia ovat, mutta pyrin poistamaan niistä aivan huonoimmat kohdat, kuten selkeät värivirheet ja jatkoskohdat.
Palojen hinta ei pitäisi muodostua suureksi. Pyrin viikonlopun aikana saamaan niitä kauppaan.

-SP-

6 kommenttia:

Unikuu kirjoitti...

noi autot on tosi kivoja.ja vihreäpohjainen kukka kanssa..harmi vaan että mun kangaskaapit pursuilee yli ja ovi pitää lähestulkoon köyttää kiinni..

Tiina kirjoitti...

Tuota vihreäpohjaista toiseksiviimeisen kuvan neulosta on kyllä saatava ja pian <3

Huvikangas Oy kirjoitti...

Tuotapa kukkaneulosta ei sitten tullutkaan kuin pari palaa:( Toinen näytti menneen heti eilen illalla. Ja toisen pistin pesukoneeseen nähdäkseni lähteekö paloissa nurjalla olevat tahrat pesussa pois. Osa lähti osa ei, mutta eivät onneksi näy oikealle puolelle. Laitan kauppaan kunhan kerkeän. Voi tietty varatakin;)sitä oli muistaakseni 1.50 m pala.

Tiina kirjoitti...

Varaisin tuon kukkaneuloksen mikäli se on käyttökelpoista.. olen sitä päivittäin käynyt kurkkimassa, löyryisikö verkkokaupasta, muttei ole näkynyt ja vasta nyt tajusin tulla täältä etsimään. =)

Anonyymi kirjoitti...

Örkkineuloksen laatu on kyllä todella todella hyvä, eikä kyllä muissakaan ole moitetta :D

hoohoo

Huvikangas Oy kirjoitti...

No voi sun, laitoin palan myyntiin toissapäivänä ja heti meni:( Taisi joku muukin kytätä niitä=)
Toivottavasti seuraavassa erässä, joka tilataan sattuisi olemaan tuota kuosia. Tilaus tehdään kyllä vasta tammikuussa, koska jolukiirettä pitää kotona ja kaupassa. Tänään tuli vielä erä kankaita, jotka laitan kauppaan: aivan ihanan pehmeitä fleece tyyppisiä kankaita. Huomenna pitäisi olla jo kaupassa, ellei lapset sairastu. Ja pari kivaa puuvillakuosia.