18.10.2010

Huopaa askarteluun ja huovutusjuttuihinUusi lycrajoustinneulos käy hyvin yhteen Stenzon kukkatrikoiden ja salmiakkitrikoon kanssa.


Tämä paksu n.puolen sentin paksuinen tekokuituhuopa on hyvä pohja mm. neulahuovutukseen.Jouluisiin juttuihin ja muuhunkin käy tämä valkopunaruutukangas.Uusi tuote turkiskankaisiin, vaikka takiksi, naamiaisasuksi tai hatuksi.Harmaa armeijan sarka on todella hyvälaatuinen huopakangas takeiksi ja vaikka neulahuovutuspohjaksi laukkuihin ja muihin asusteisiin.
Metrihinta ei päätä huimaa, koska tuote on 100% villaa. Eli tätä pitää päästä testaamaan. Tuotetta on vain rajoitetusti silloin tällöin saatavilla sanoi toimittajakin.Meiltä saa nyt myös askarteluhuopia. Askarteluhuovat ovat edullisia, koska ne ovat jopa 180 cm leveitä ja maksavat vain 12 €/m. Mitä mahtaa tulla askarteluliikeeissä myytäville pikkupaloille metrihinnaksi?

Tässä näitä otoksia uusista kankaista kaupassamme. Kuviopuuvillakankaita mm. Robert Kaufmanilta odotellaan tulevaksi milloin vain.

HUOM! Huvikangas viettää syyslomaa pari päivää: verkkokauppaan voi tehdä tilauksia normaalisti, mutta tilaukset lähetetään seuraavan kerran perjantaina 22.10.

-SP-

Ei kommentteja: