1.6.2010

ARVONNAN VOITTAJA ON...

ONNEKSI OLKOON...! Silva nosti numeron 2, eli toinen kommentti, joka oli Pihlan voitti 1 m kangasta! Laitahan osoitetietoja sähköpostitse; Huvikangas@gmail.com.
Aikasta paljon löytyi näiden kankaiden ystäviä! Laittakaahan muut epäonnisemmat tilausta tulemaan:))
Uutisena voin kertoa parikin aika isoa juttua (meille:)
Ensinnäkin meillä on nyt sitten Maksuturvan verkkomaksupainikkeet eri pankkeihin käytössä, joten maksamisen pitäisi olla helpompaa ja nopeampaa. Tilaukset lähtevät pikimiten, kun näemme että olette maksaneet Maksuturvan, eli omien pankkitunnuksien kautta tilauksenne. Emme kuitenkaan saa maksua itsellemme ennen kuin olette tilauksen itse vastaanottaneet, sen Maksuturva varmentaa myyjän ja ostajan välillä. Poistimme toimitusvaihtoehdoista postiennakon, koska se tuotti meille liian paljon harmia lunastamattomien tilausten takia. Lunastamatta jättämisen kun moni näytti kokevan kaupan peruuttamisena, jota se suinkaan ei ole.
Maksuturva antaa n. 5 vuorokauden peruuttamismahdollisuuden, mutta me lupaamme että saatte tarvittaessa palauttaa myös 14 päivän sisälläkin (kuluttajasuojalaki), mutta siitä pitää aina lähetyksen vastaanottamisen jälkeen sopia erikseen meidän kanssa.

Toinen uutinen liittyy lehtihaastatteluun. Meistä tullaan tekemään haastattelu Iltasanomiin torstaina. Juttu tullaan julkaisemaan jossain liittessä iltasanomien välissä. Saas nähdä kuinka sujuu, kun kuulema kuvaajakin tulee erikseen paikalle. Kiirettä pitää järjestellessä "pajaamme" kuvaajaa ajatellen.


-SP-

1 kommentti:

Pihla kirjoitti...

Jihuu, täällä Oskari Onnellinen. Laitanpa sähköpostia!