2.1.2010

Hyvää vuotta 2010!

Huvikankaan verkkokauppa viettää 1 -vuotis syntymäpäiviään! Onnea me..
Taas alkoi uusi kierros auringon ympäri, pakkasen nipistellessä poskipäitä. Päivä onneksi pitenee pikkuhiljaa ja saamme sanoa kaamokselle heiheit. Näin minä ainakin ajattelen vuoden tässä vaiheessa... Ei sitä muuten jaksa kevättä & kesää odottaa:)

Ensimmäinen inventaariomme rupeaa kohta olemaan valmis. Se ei ole sitä mieluisinta puuhaa...Noita kangaspakkoja on ikävää purkaa siisteistä paketeistaan ja sitten yrittää saada monta metriä takaisin pakalle nätisti. Homma sitoo kaksi henkilöä; Toinen rullaa ja toinen yrittää saada reunat pysymään kohdillaan. Lisäksi oli perin raivostuttavaa löytää jostain pakoista (onneksi vain muutamasta) ikäviä yllätyksiä. Saattaa olla esim. vaaleata värjäysraitaa tms. mikä paljastuu vain näin inventaarion ja pakan aukirullaamisen johdosta :(

Kiitokset serkkupojille keskiviikkoisesta inventaarioavusta! Haluatteko te sen työtodistuksen tästä arvokkaasta ja varsin erilaisesta työkokemuksestanne=)=)=)!?

Huvikangas aloittaa vanhempien kankaiden ALEN tammikuun alkupäivinä.
Pysyhän siis kuulolla=)


Muutama uusi kangas on laitettu inventaariohässäkästä huolimatta kauppaan. Retroja pöllöjä, hempeää ruutua ja savannieläinpalloja tarjoamme tällä kertaa ja 1-laadun takaa Robert Kauffman & Makower:)!Pikkuprinsessoille rinsessaa ruutuineen ja palloineen

Retropöllösametti on ohutta samettia ja soveltuu hyvin vaatetukseen.

Ruskeaan Robert Kaufmanin savannisarjaan tilasimme tuon vaalean oliviinvihreän kankaan ja nuo savannieläinpallot (Satun suosikki). Vallan mainio yhdistellä esim. tilkkutyöpeittoon. Eikä ollenkaan pöllömmin asetu tuo pallopuuvilla tuon pöllökuosinkaan kanssa!

Hyvää uutta vuotta Huvikankaan asiakkaille ja blogimme lukijoille!
toivottavat Kati & Satu

-K-
(- S-)

Ei kommentteja: