21.5.2009

Sametteja ja blondivisaa!

Tänään kauppaan on pistetty jokunen uusi Bizzkids-kangas. Valitsemalla kohdasta "Valmistajat" -> Bizzkids pääsee katsomaan uusimmat kankaat. Tulossa on vielä mm. pari maastokuviokangasta pojille, Kanvas-kankaita, muutama yksivärinen sametti sekä pari popliinikangasta. Määrät näissä kankaissa on 2- 5 metriä/kuosi.
Alla olevassa kuvassa on joitain sametteja yhdessä.

Ja tässä ylimmäisenä kirjottu lila kukkapopliini
Menin sitten ääneen lupailemaan siskolle, että en vähään aikaan juttele täällä blogissa minulle niin vallan tärkeästä aiheesta, eli säästä;) Tämä blogihan olisi muuten varteenotettava kilpailija Forecan säätiedotuksille... Hö, tyhmiä rajoituksia. Kauankohan tämä sääntö on voimassa?

Laitan tähän helatorstain myöhäisillan kevennykseksi blondivisan.. Onko alla olevassa kuvassa jokin vikana??

Kysyin samaa siskolta ja siskon pojalta. Sisko katseli kuvaa, eikä löytänyt siitää mitään vikaa. Samuli 8 vee huomasi, että kuvan mitta ei ala nollasta. Sisko totesi, ettei se haittaa, kyllä siitä mittasuhteet näkee... hetken hiljaisuus... "Niin, mitkä MITTASUHTEET!?" :parahti viisas siskoni ja sitten naurettiinkin makeasti. Ei sillä, että MINÄKÄÄN sen fiksumpi olisin ollut, minähän tuon kuvan olin ottanut! Otin kahdesta muustakin yksivärisestä kankaasta vastaavanlaisen kuvan oikein mitan kanssa:). Voin vain puolustautua sillä, että tuo kankaiden kuvaaminen muuttuu niin liukuhihnamaiseksi. Kangas....mitta paikoilleen...kuva...seuraava kangas...mitta...kuva...jne. No, jos kaupan puolelle joskus ilmaantuu tuollainen yksivärinen kangas mittatikun kera, niin meillä on vain päätetty tehdä tarkkaa työtä;)
Että semmoista tällä erää. Nyt onkin aika painua unten maille.
Hyvää yötä!
-KL-

Ei kommentteja: